Salate ea Beetroot ka moaparo oa yoghur le pistachios

Nako e sebelisitsoeng ho salate: 100 min.

Lipalo-palo tsa batho ba 5 - 6.

  • Feta - 101 gr.
  • Apple cider asene - st. l
  • Li-beet - li-pcs tse 5 tse leka-lekaneng.
  • Oli ea mohloaare - ntate oa litapole.
  • Pistachios e peeled - e fokolang.
  • White asene ea balsame ke e tsoekere - tse peli tse tbsp. l
  • Mint - makala a 4.
  • Letsoai
  • Makhasi a Beetroot - a mahetla (a boikhethelo).
  • Pepere e ntšo e ntšo.

1. Kahoo, re hloka lintho tse joalo: Chisel, vice le pincers). Ho soasoa)). Mme o tla hloka saucepan moo li-beet tse 5 li lekanang. Re nahana hore re fumane pitsa, joale re fumana li-beets ebe re li hlatsoa ka molatsoana oa metsi a batang. Re tšela lijana ka pane ebe re tšela metsi e le hore li-beets tsohle li ka tlasa metsi ka polokelo.

Re beha setofo mme re bonesa lebone le letle e le hore metsi a phethe ka potlako. Ha li-beet tsa rona li pheha ka metsing, re etsa lelakabe le lenyenyane ebe rea le pheha, re le koahela ka metsotso e 50 - 65.

Se ke oa tšoenyeha hore ena ke salate e nang le beet le feta pistachios. ha e potlake haholo ho e lokisa, eo ho leng bonolo haholo ho e etsa ebile e phetse hantle haholo.

2. Joale, ha li-beet li se li fihlile se o se batlang, o lokela ho tšela metsi le ho tšela meroho e phehiloeng ka metsi a iced ho salate ea rona le li-pistachios tse tsoang ho li-beet le feta. e ne e se thata haholo ho luma. Ebe re li hloekisa ebe re li khaola ka mekotla eseng letlalo le 8 - 9 mm.

Re tšela sekotlolo ebe re tšela li-beets tse khethiloeng moo, re tšela asene, karolo e bolokiloeng ea letsoai, oli ea mohloaare ebe re e kopanya ka ho lekana. Joale re tlosa lihlahisoa tse hlahisang metsotso e 16 ho ea lehlakoreng. Sena se ka laloa ka salate e nang le beet le feta pistachios ka matsatsi a 'maloa.

3. Re tšela pan, re e futhumatsa hantle re e chesa re sa eketsa oli ea pistachio, re sa lebale ho e kopanya khafetsa, eseng ho feta metsotso e meraro. Ka mor'a moo, tlosa linate ka setofong le ho pane, li pholile hanyane ebe o li cheka ka makhethe.

Joale re tšela sejana ebe re beha lijana ho sona, re eketsa makhasi a li-beet, pistachios, crumbs tsa feta le pepere ea fatše ka holimo. Joale fafatsa ka holimo ka makhasi a mint a qapiloeng hanyane, a ba khabisa ka salate e nang le pistachios e tsoang li-beet le feta.

U ka nahana ka salate ea rona ka li-beet le pistachios tse fetisitsoeng. e se e loketse motsotso, e ntse e e latsoa ka masala a marinade ebe e fafatsa ka oli ea mohloaare.

Salate ea Beetroot ka moaparo oa yoghur le pistachios mohato ka risepe

Preheat ontong ho isa ho tse 200.

Beha lieta ka lakane ea foil, u fafatse ka khaba ea oli ea mohloaare, letsoai le pepere. Thatela le ho beha ka ontong metsotso e 30 ho isa ho e 45 ho fihlela le le bonolo. Pholile hanyane, ebola ebe u khaola likotoana tse nyane.

Ka sekotlolo, kopanya yoghur, asene le oli e setseng. Letsoai le pepere. Kenya li-beet, pistachios le tarragon. Thuthusa.

Tšela makhasi a lettuce ho likhaba, beha lettuce holimo.

O rata risepe? Ingolise ho rona ho Yandex Zen.
Ka ho ingolisa, o ka bona litlolo tse monate le tse phetseng hantle. Eya 'me u ingolise.

LEHLOHONOLO

  • Li-2 Piece
  • Cheese ea chisi 100 dikgerama
  • Pistachios 0.5 Khetla
  • Lemon ea lero la lemone 1 Tbsp. khaba
  • Oli ea mohloaare 1 tbsp. khaba
  • Letsoai ho latsoa
  • Grp allspice ho latsoa

Li-beet le borashe Ha re felise "li-ponytails" - haeba sena se entsoe, boholo ba livithamini bo tla kena ka metsing nakong ea ho pheha, empa ha re bo hloke ho hang.

Re khaola litlhōrō, re thatela li-beil ​​ka foil ebe re baka ka ontong ho fihlela re itokisitse (re hlahloba ka ho khotla thupa e bohale - haeba e kena habonolo, ebe li-beets li se li loketse). U ka pheha li-beet, ehlile, ka tsela ea khale ea khale, empa e tla ba "metsi" mme e seng monko o monate.

Ha li-beets li ntse li apeha, khaola li-pistachios ka thipa kapa seretse. U ka sebelisa li-flakes tsa pistachio tse itokiselitsoeng.

Pholisa li-beets tse phethiloeng ebe u li ebola.

Re khaola - ka linama tse tšesaane kapa re sa tsotelle ka boomo, joalo ka ha u rata.

Empa ho lakatseha ho cheka chisi ea poli e le tšesaane ka hohle kamoo ho ka khonehang - ka likhahla tse batlang e le pepeneneng e le hore e qhibilihe molomong. Leha banna, joalo ka ha boikoetliso bo bontša, ba rata likotoana tse boima ho feta,)

Re tšela lijana ka sejana, re fafatsa ka oli ea mohloaare le lero la lemone, re fafatsa ka letsoai le pepere. Beha lisepa ka chisi ka holimo ebe u fafatsa mohlolo ona kaofela ka li-pistachios.

Leave Ba Fane Ka Tlhaloso Ea Hao